Lone pine Koala Brisbane!

Vandaag naar Lone Pin Koala geweest. Park 130 koala’s heeft en in begonnen is in 1927 opvangcentrum om koala’s te redden en zul ze nog steeds doen. Het park kent enorm bekendheid in de wereld een van top 10 dierenparken ter wereld is…. Mijn wens was al jaren keer daar heen gaan en vandaag was zover een uniek mooi moment heb de koala vast gehouden ik sinds enkele maanden steun maandelijkse bijdrage afdraag aan de foundation zei voor mij uitzondering gemaakt ik op verzoek zijn in gegaan. Bedankt ze enorm hier voor!!!! 

   

  

    

 

Vriendelijk groet,

Lieneke Boone. 

0 Responses to Lone pine Koala Brisbane!

  • lieneke says:

    Ik drink liever ook cola of fanta, ik drink heel af en toe grolsch, ik ga bijna nooit uit is niks voor mij, Radio maken is leuker en je leert veel meer van dan uitgaan denk ik zo, ik heb geen zin op lam te worden als me klasgenoten of als aangeschoten persoon rond te lopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *