Weer thuis!

weer veilig geland in eigen land na vlucht van ca 25 uur en kapot helemaal! Geweldig vakantie gehad prachtig land Australië en kan terug kijken mooi tijd!  

Vriendelijke groet,

Lieneke Boone

Laatste dag in Australie!

Vandaag laatste dag in Australie en voor laatste keer genoten van mooie stad Brisbane oa nog keer naar Beach geweest en ook nog naar Rugby stadion Lions geweest. Ik kan terug kijken op droomvakantie alles gedaan wat ik wilde en misschien wel meer dan dat!  

      

 

Vriendelijk groet,

Lieneke Boone.

Boottocht & Lone Pine Koala!

Vandaag met boottocht naar Lone Pine Geweest. Vandaag nog keer foto geweest met andere koala en daarna naar koala gegaan die ik steun per maand. Natuurlijk ook nog langs Kangeroes geweest en eten geven en geaaid. Ik blijft enorm geweldig park vinden en geweldig dieren blijven het zeker, foto’s zijn er ook niet minder om vandaag.

    

  
Vriendelijke groet,

Lieneke Boone.

Gold Coast

vandaag dagje buiten Brisbane geweest. In plaats Gold Coast waar enorm Beach is maar waar ook met boten zee op kan gaan. We gingen eerste duckboot water in en later gingen speedboot keihard over water heen, geweldig ervaring mee te maken! Blijft genieten prachtig land dat Australië heet en foto’s zijn er nog ook vandaag.

  


      

Vriendelijke groet,

Lieneke Boone. 

Dagje van alles nog wat!

Vandaag aan rand van Brisbane in de bossen waar je mogelijk in het wild Koala’s en Kangeroes tegen kan komen. Eerste park helaas geen succes en tweede park wel meer succes zagen wild Kangeroes daarna even naar Koala opvang centrum geweest. Vanavond  nog even bij stadion bij rugby club geweest zei spelende wedstrijd en wonnen deze met 44-22.

 

  

  

  

 

Vriendelijke groet,

Lieneke Boone.

Brisbane!

Vandaag Brisbane in geweest en is geweldig mooi grote stad. Boven aan de berg gezien hoe groot stad wel niet is en veder nog natuur gebied in geweest van de stad. Hier leuke foto’s vandaag;

   
  

  

 

Vriendelijke groet,

Lieneke Boone.

Lone pine Koala Brisbane!

Vandaag naar Lone Pin Koala geweest. Park 130 koala’s heeft en in begonnen is in 1927 opvangcentrum om koala’s te redden en zul ze nog steeds doen. Het park kent enorm bekendheid in de wereld een van top 10 dierenparken ter wereld is…. Mijn wens was al jaren keer daar heen gaan en vandaag was zover een uniek mooi moment heb de koala vast gehouden ik sinds enkele maanden steun maandelijkse bijdrage afdraag aan de foundation zei voor mij uitzondering gemaakt ik op verzoek zijn in gegaan. Bedankt ze enorm hier voor!!!! 

   

  

    

 

Vriendelijk groet,

Lieneke Boone. 

Dagje reizen!

vandaag van Sydney naar Brisbane gevlogen en goed aangekomen in geweldig stad. Morgen ga op jacht nog meer mooi avonturen in australie! 

  

Vriendelijk groet,

Lieneke Boone. 

Laatste dag Sydney!

vandaag mijn laatste dag in Sydney gehad. Heb geweldig week gehad ondanks rot weer en veel gezien van een mooi stad. Vandaag even langs Beach en natuurlijk bij Opera house geweest ook nog wel bekende brug van Sydney over heen gelopen. Hier nog wat foto’s van laatste dag en morgen vlieg naar andere plaatst in Australië Brisbane.

  

      

Vriendelijk groet,

Lieneke Boone.

Zoo Sydney

vandaag naar de zoo in Sydney geweest. Geweldig groot dierenpark in de bergen en waar Koala en Kangeroo niet ontbraken. Natuurlijk ook vandaag zijn er foto’s weer.

  

 

 

  

  
 

Vriendelijke groet,

Lieneke Boone.